Hantverksmässan 11-12 september 2021

Hantverksmässan flyttas och planeras att genomföras samma helg som höstmarknad 11-12 september, då uppdelat på området. Vi utgår som tidigare år från de kriterier som du kan läsa om under fliken utställarinformation, säljer du både hantverk och icke "rent" hantverk i kombination anmäler du dig istället till höstmarknaden.

Hantverksmässan i Brunskog är en av västsveriges största mässor. Vi är kända för att ha en hög kvalité på våra utställare och vi brukar samla ca 120 utställare. Vi försöker även göra mässa intressant genom olika workshops och även en visning på vår scen där ni får se delar av utställarnas kläder, accessoarer och andra hantverk. Mässan äger rum helgen efter midsommar varje år, 2020 års mässa fick vi tyvärr ställa in pga restriktioner av Covid-19.  Mässan år 2021 flyttas från början av sommaren till september.

 

Varje år väljer vi bästa mjukslöjd, hårdslöjd och publikens val. 2019 års val föll på:
Mjukslöjd: Marie Kling med Kling Kollektion: kappor och koftor i ull
Hårdslöjd: Bettina Wingolf/Pinnplockerskan: täljda och linoljemålade bruksföremål med en humoristisk touch.
Publikens val: Elin Klar Keramik: drejade bruksföremål i stengodslera

På de flesta köpställen på området finns möjlighet att betala med swish och till viss del även med kort, men det är klokt att ta med kontanter. Vi kan inte ansvara för våra utställares betalningsmöjligheter.

Brunskogs kyrka är öppen för besök mellan kl 12-16 under mässan.