Julmarknad 20-21 nov 2021

Julmarknaden år 2020 ställs in pga de restriktioner som finns kring coronapandemin. Vi gör ett nytt försök år 2021 och hälsar er då välkomna 20-21 november. 

 

Julmarknaden i Brunskog äger rum helgen före 1:a advent varje år på vår natursköna hembygdsgård. Största andelen utställare är hantverkare och mathantverkare på vårt mattorg samt utställare med antikt/kuriosa. Hembygdsföreningen säljer bl a vår populära glögg och anordnar även i år julpyssel i museet. Husmodersföreningen har ett stort lotteri och försäljning av alster tillverkade i vävstugan.  
På området serveras kaffe i Storstugan, Drängstugan och Vävstugan. Hamburgare/korv finns att köpa i kiosklängan samt vid vår grill och Skutbouddens restaurang är öppen. År 2019 hade vi ett 150-tal utställare.

Öppettider: Lör/Sön 10-16

Entré: Vuxen: 40 kr,  under 15 år: Gratis,  fri parkering

På de flesta köpställen på området finns möjlighet att betala med swish och till viss del även med kort men det är klokt att ta med kontanter. Vi kan inte ansvara för våra utställares betalningmöjligheter.

I mån av plats finns parkeringsytor inne på området samt utanför.

Toaletter finns vid entrén nedanför Kyrkan samt bottenplan på Restaurangen. Det finns även skötrum och toalett som är anpassade för rörelshindrade.

Välkomna!